Dobro došli!

Veseli nas što ste odvojili nekoliko minuta i što želite saznati malo više o nama. Mi smo Basta d.o.o. Smješteni smo nedaleko centra grada Preloga, 50 m prije skretanja prema Donjem Kraljevcu. U prvim počecima primarno smo se bavili iznajmljivanjem aparata s napitcima. Naše tržište su bile tvrtke smještene na području grada Preloga, da bi u narednim godinama proširili poslovanje na cijelu županiju. Kvaliteta naše kave prepoznata je i priznata od strane mnogih tvrtki i njihovih radnika koji s veseljem piju naše napitke.

S vremenom smo se specijalizirali za uvoz kako električnih skutera, tako i električnih bicikala. Osluškivali smo tržište i zahtjeve kupaca te smo prema tome pripremili zavidnu ponudu vozila na električni pogon. Kvaliteta i cijena naših modela garantira zadovoljstvo kupaca, te osigurava trajnost vozila.

Prepoznati smo od strane Međimurskih gradova koji su prepoznali vrijednosti električnih vozila i stoga nas veseli da smo mi bili prvi izbor za nabavu električnih bicikala koji će biti ponuđeni građanima u najam. Također, mnogi naši modeli se voze po Jadranskoj obali, te su za vrijeme sezone pravi hit među domaćim i stranim turistima.

Pozivamo Vas da pogledate našu ponudu, te nas slobodno kontaktirate preko našeg kontakt obrasca. Bilo da trebate savjet ili Vas detaljnije zanima neki od modela stojimo Vam na usluzi i potruditi ćemo se što prije odgovoriti na vaše pitanje.

Na kraju ovog malog predstavljanja želimo Vam zahvaliti na interesu i da se nadamo dugotrajnoj i uspješnoj suradnji.